Publicitate

 

 

Ai uitat parola?

Proiecte speciale

Solutiile traditionale de publicitate nu se potrivesc intotdeauna cerintelor tale. Cu Trilulilu ai posibilitatea de a te promova intr-un mod inedit, in care trilulistii sa interactioneze direct cu brandul tau

Branding (Takeover)

Campaniile de branding sau takeover ofera vizibilitate maxima campaniei tale, brandingul acoperind o zona importanta din pagina site-ului.

Vezi exemplu

Product placement

In cadrul show-urilor originale, realizate impreuna cu partenerii Trilulilu, se pot derula campanii care sa includa plasare de produse. Asta insemna ca produsul sau brandul tau poate fi prezent in cadrul show-ului. Daca te adresezi audientei care urmareste show-ul, ai o oportunitate inedita de promovare a produsului tau.


Concursuri

Atunci cand iti doresti ca publicul tinta sa interactioneze direct cu brandul tau, concursurile iti pot oferi rezultate foarte bune in acest sens. Utilizatorii Trilulilu sunt mereu interesati de provocari care implica realizarea de creatii video originale pe anumite teme. Rezultatele generate de concursuri vor creste, de cele mai multe ori, notorietatea brandului in randul publicului tinta.


Fisiere promovate

De cele mai multe ori ai nevoie de multe vizualizari intr-un timp scurt la fisierele tale. Caile “traditionale” prin care un filmulet devine viral sunt de multe ori prea incete pentru nevoile tale de comunicare. De aceea, am creat mai multe zone in site unde fisierele tale sunt promovate catre publicul tau tinta si astfel ai sanse mai mari de a-ti atinge obiectivele.

Vezi exemple

Locatii speciale

Zonele clasice de afisare a mesajelor publicitare nu se potrivesc intotdeauna campaniei tale. Poate ai nevoie de ceva cu totul special, si de aceea suntem flexibili oricaror idei, chiar daca asta inseamna ca crocodilul nostru sa interactioneze cu brandul tau.

Vezi exemplu

Produse virtuale

Comunitatea Trilulilu este foarte activa, iar trimiterea de cadouri virtuale este o activitate din ce in ce mai populara. Produsul tau poate reprezenta un cadou virtual pe care trilulistii sa si-l trimita gratuit intre ei. Aceasta va duce la o notorietate crescuta a produselor tale, mai ales ca poate fi atasat un mesaj fiecarui cadou.

Vezi exemplu

Studii de caz – Proiecte Speciale

Newsletter Publicitate Trilulilu

Abonează-te la newsletter şi vei primi ultimele noutăţi şi oferte speciale de publicitate pe trilulilu.ro!