Publicitate

 

 

Ai uitat parola?

Publicitate video

Publicitate video = eficienţă

Eficienta unei reclame afisate in interiorul unui material video este de cateva ori mai mare decat cea a unui mesaj publicitar afisat pe o pagina oarecare. Motivul principal este acela ca atentia utilizatorului este indreptata inspre materialul video unde apare reclama ta.

Un alt factor care eficientizeaza acest tip de reclama este acela ca, datorita multiplelor posibilitati de targetare a campaniilor, tu decizi cine vede si unde apare reclama. Campania ta poate fi targetata dupa categoria video din care filmuletul face parte, dupa cuvinte cheie sau profilul demografic al utilizatorilor.

Bineinteles, iti oferim rapoarte si statistici legate de campaniile tale. Poti oricand sa ajustezi bugetul sau detaliile reclamelor, facandu-le astfel mai eficiente.

Video Pre-/Post- Roll

Campaniile video pre-roll sau post-roll au performanta ridicata atat din punct de vedere al notorietatii pe care o ofera advertiserului cat si a ratei de click. Acceseaza sectiunea studii de caz pentru a vedea rezultate anterioare obtinute de campanii video pre-roll.

Video Pre-roll

Reclama video de 10-15 secunde care apare inaintea unui filmulet de pe site

Vezi exemplu

Video Post-roll

Reclama video de 10-15 secunde care apare la sfarsitul unui filmulet de pe site

Vezi exemplu

Video Pre-roll + Companion

Reclama video de 10 secunde care apare inaintea unui filmulet de pe site, insotita de un banner tip display (in general de 300×250 px)

Vezi exemplu

Overlay

Reclamele video tip overlay sunt reclame care apar suprapuse peste video, la 5 secunde de la începerea acestuia. Acest tip de reclame pot fi de 3 feluri: text, imagine sau dynamic (Flash).

Text Overlay

Reclamă text care apare suprapusă peste video, la 5 secunde de la începerea acestuia. Acest tip de reclama este disponibila doar in varianta self service cost per click.

Vezi exemplu Vezi solutia Self-Service

Image Overlay

Reclamă tip imagine care apare suprapusă peste video, la 5 secunde de la începerea lui.

Vezi exemplu

Dynamic Overlay

Reclamă animata (Flash) care apare suprapusă peste video, la 5 secunde de la începerea lui.

Vezi exemplu

Overlay + Companion

Reclamă overlay care este insotita de un banner tip display (in general de 300×250 px)

Vezi exemplu

Overlay + Takeover

Reclamă overlay care, la click, deschide o alta reclamă video.

Vezi exemplu

Video interactiv

Campaniile video interactive sunt cel mai nou si dinamic tip de publicitate video pe care il avem la dispozitie. Pentru prima data putem interactiona cu obiectele din video-uri sau cu videoclipuruile la care ne uitam. Performanta unei astfel de campanii trece dincolo de “traditionalul” click fiind disponibile rapoarte asupra interactiunii utilizatorilor cu obiectele din video. Acceseaza sectiunea studii de caz pentru a vedea rezultate anterioare obtinute de campanii video interactive.

Video Pre-roll Interactiv

Reclama video care apare inaintea unui filmulet de pe site. Utilizatorul poate interactiona cu bannerele si obiectele din pre-roll

Vezi exemplu

Video Pre-roll Interactiv

Reclama video care apare inaintea unui filmulet de pe site. Utilizatorul poate interactiona cu bannerele si obiectele din pre-roll

Vezi exemplu

Studii de caz – Publicitate Video

Newsletter Publicitate Trilulilu

Abonează-te la newsletter şi vei primi ultimele noutăţi şi oferte speciale de publicitate pe trilulilu.ro!