Publicitate

 

 

Ai uitat parola?

Creează-ți singur campaniile publicitare pe Trilulilu.ro!

Cu sistemul Self Service îți creezi foarte ușor reclamele!


Chiar dacă dispui de un buget mic, îți poți promova afacerea pe Trilulilu. Sistemul online pe care ți-l punem la dispoziție este foarte intuitiv și îți oferă toate uneltele necesare ca tu să îți creezi singur anunțurile care să apară pe site-ul nostru. Plătești numai dacă utilizatorii dau click pe reclamele tale.

De ce reclamă pe Trilulilu.ro?

Ne place să ascultăm muzică sau să ne relaxăm cu un videoclip haios și suntem convinși că și clienților tăi le plac aceste lucruri. Trilulilu este unul din cele mai vizitate site-uri din România, cu milioane de vizitatori în fiecare lună, care se uită la clipuri video dintr-o mulțime de categorii. Asta înseamnă că sunt șanse foarte mari ca potențialii tăi clienți să ne viziteze în fiecare lună.

E foarte simplu să îți creezi singur reclamele şi să alegi cărui public te adresezi. Când ai terminat, reclamele tale apar automat pe Trilulilu.ro!

Ai o afacere locală?

Poți seta ca reclamele tale să fie afişate numai persoanelor care intră pe Trilulilu dintr-o anumită regiune. E foarte simplu să te adresezi doar publicului relevant pentru tine.

Tipuri de reclame disponibile


1. Reclamă tip banner

Acum poți afișa chiar și reclame tip banner pe Trilulilu. Încarci imaginea, selectezi secțiunea din site unde dorești ca bannerul să apară, setezi bugetul dorit și pornești campania. Nimic mai simplu!

Ce dimensiuni de bannere sunt acceptate?

Leaderboard (728×90 px), Rectangle (300×250 px), Skyscraper (160×600 px)

Vezi locatii

2. Reclamă text în video

Atunci când cineva se uită la un clip video de pe site-ul nostru, reclama ta poate să apară suprapusă peste clipul respectiv. E ca și cum ai avea reclama ta peste programul TV la care se uită cineva! Potențialii tăi clienți pot da click pe reclamă pentru a afla mai multe despre afacerea ta..

Cum va arăta reclama text în video?

Reclama apare suprapusă peste video, la 5 secunde de la începerea acestuia.

Vezi exemplu

Cât costă?


Fiind un sistem Cost Per Click, vei plăti doar când cineva dă click pe reclama ta. Prețul pentru un click este de 14 eurocenti! (0,14 Euro), adică îți trimitem 70 de vizitatori pe site-ul tău pentru doar 10 Euro! Tu iți stabilești singur bugetul pentru fiecare campanie în parte pentru a fi sigur că nu plătești niciodată mai mult decât vrei.

Afișările reclamei tale nu te costă nimic! În acest fel beneficiezi de creștere în notorietate și vizitatori pe site în același timp. Acest sistem este ideal în cazul în care nu dispui de bugete mari pentru campaniile tale publicitare și dorești eficiență în același timp.

Newsletter Publicitate Trilulilu

Abonează-te la newsletter şi vei primi ultimele noutăţi şi oferte speciale de publicitate pe trilulilu.ro!
publicitate_promo_audienta
Trilulilu este cel mai vizitat site romanesc