Publicitate

 

 

Ai uitat parola?

Studii de caz RSS

Acum ai acces la studii de caz cu realizarile obtinute de Trilulilu impreuna cu clientii de-a lungul timpului. Aboneaza-te la feed-ul RSS pentru a fi la curent cu ultimele studii de caz adaugate.

thumb IAB MIXX Awards 2012

Trilulilu.ro este siteul pe care au avut loc două din cele mai importante campanii premiate la The IAB MIXX Awards România, Testul de risc de la Groupama și Back to school, client Dacris/Pilot Frixion. Campaniile au fost realizate de agenția The Geeks. Testul de risc, Groupama Campania a câștigat premiile „Experimental & Innovative campaign” şi „Best [...]

Vezi studiu de caz

publicitate_video_10 Publicitate video interactiva

Cum ar fi sa navighezi pe un site care e in interiorul unui video? Sa poti oferi toata informatia pe care vrei s-o comunici direct la click-ul utilizatorilor fara ca acestia sa paraseasca site-ul pe care il navigheaza.

Vezi studiu de caz

IMG_7980 Ca$$a Loco – La Mall

Tip campanie: Lansare piesa muzicala, Concurs, Publicitate Display, Publicitate Video
Scop: Trupa Ca$$a Loco si-a dorit lansarea celui mai nou single ”La mall” exclusiv online, printr-un eveniment care să facă lumea să vorbească.

Vezi studiu de caz

vodafone_logo Vodafone

Tip campanie: Publicitate Video
Scop: In urma acestei campanii s-a urmarit obtinerea unui numar cat mai mare de clienti prepaid ce folosesc drept mijloc de reincarcare serviciul MyVodafone – reincarcare online

Vezi studiu de caz

discoverylogo Discovery Channel – Time Warp

Tip campanie: Concurs, Publicitate Display, Publicitate Video
Scop: In urma acestui proiect s-a urmarit cresterea vizibilitatii si prezentei online a brandului Discovery, cat si promovarea emisiunii Time Warp in randul utilizatorilor Trilulilu si un numai.

Vezi studiu de caz

wwf Earth Hour

Tip campanie: Publicitate Display
Descriere: Prin simplul gest de a închide luminile pentru o oră, Earth Hour transmite un mesaj puternic despre nevoia de acţiune împotriva schimbărilor climatice.

Vezi studiu de caz

Jacobs-logo-A67B801276-seeklogo.com Jacobs Ice Coffee

Tip campanie: Publicitate Display
Scop: Pentru promovarea online a noului sortiment de cafea s-a apelat la publicitate de tip display

Vezi studiu de caz

Newsletter Publicitate Trilulilu

Abonează-te la newsletter şi vei primi ultimele noutăţi şi oferte speciale de publicitate pe trilulilu.ro!