Publicitate

 

 

Ai uitat parola?

Studiu de caz - IAB MIXX Awards 2012

Trilulilu.ro este siteul pe care au avut loc două din cele mai importante campanii premiate la The IAB MIXX Awards România, Testul de risc de la Groupama și Back to school, client Dacris/Pilot Frixion. Campaniile au fost realizate de agenția The Geeks.

Testul de risc, Groupama

Campania a câștigat premiile „Experimental & Innovative campaign” şi „Best Digital MIXX”. Inovația acesteia a constat în realizarea unui video interactiv pe Trilulilu, în care utilizatorii decid pe care drum va merge mai departe personajul principal. Pe drumul său, personajul are parte de întâmplări neprevăzute și haioase, totodată scoțând în evidență avantajele unei polițle Groupama. Vizitatorul poate câștiga o reducere la polița CASCO de la Groupama.

Urmărește mai jos un video cu studiul de caz al campaniei și urmareste aici campania.

Back to school, Pilot Frixion

Premiul câștigat de campanie a fost pentru categoria „Rich Media Display”. Pagina special creată începe ca orice video obișnuit de pe  Trilulilu, transformându-se treptat într-o pagină plinâ de animație care duce vizitatorul în lumea pixurilor Pilot Frixion, oferindu-i astfel o experiență unică. Vezi aici pagina campaniei.

Ambele campanii au fost unice și de impact, dovadă fiind recunoașterea obținută și rezultatele pentru client.

Trilulilu dorește să felicite agenția The Geeks pentru premiile câștigate și pentru creativitatea și inovația adusă în cele două campanii!

Despre IAB MIXX Awards

IAB MIXX Awards este o competiție care se desfășoară în 12 țări, și este organizată de cea mai importantă asociație care reglementează standardele industriei de publicitate online la nivel global Interactive Advertising Bureau (IAB).
Aceasta s-a desfășurat în a doua zi a Festivalului RoNewMedia – I CEE Fest, eveniment la care au participat peste 80 de speakeri, traineri și invitați din peste 60 de companii provenite din 15 țări.

Newsletter Publicitate Trilulilu

Aboneaza-te la newsletter si vei primi ultimele noutati si oferte speciale de publicitate pe trilulilu.ro!